Statist - Extrajobb. 5 st statister sökes till nytt humorprogram för Svt, Lön: 500 kr

Om jobbet

Baluba TV söker efter 5 st manliga statister för SVTs nya humorprogram BÄST I TEST! Vi letar efter 2 mån i åldrarna 30-50 och efter 3 män som skall vara 50+. Bäst i Test är ett underhållningsprogram som utspelar sig i en studio där kända komiker utför roliga och knasiga uppdrag, och de 5 män vi nu söker efter kommer medverka i ett av uppdragen! Inspelningen äger rum Mån 28/11 i Filmhusets studios, och man kommer behöva vara på plats mellan ca 09:00-17:30. Inspelningen kommer bli en riktig skrattfest och i de moment då ni inte själva är på scenen så får ni sitta i publiken och se showen live! Välkomna med era ansökningar!

Yrkeskategori: Statist, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Media, Kultur & Design
Underkategori
Film, TV, Radio & Multimedia
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.