Stadmissionen söker medarbetare till vår insamling/sortering Second Hand

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker nya medarbetare till vår kläd- och textilsortering.

På Stockholms Stadsmissions Produktion och Insamlingsenhet arbetar vi med logistik och produktion. Här sorteras, värderas, prismärks, packas och transporteras gåvor från hela Stockholmsområdet. I vår nya lokal i Sätra har vi stora produktionsytor där vi sorterar cirka 17 ton gåvor i veckan. På avdelningen för textilsortering hanterar vi mjuka gåvor, dvs. kläder, hemtextil, skor, väskor och mjuka accessoarer som t.ex. mössor, vantar.

Vi söker personer som är noggranna och ordningsamma även när tempot är högt. Arbetet är fysiskt krävande och innehåller en del tunga lyft. Då en huvuduppgift är att grovsortera och värdera kläder och textilier är det önskvärt med stort intresse för mode och Second hand.

Kvalifikationer

Meriterande med textilutbildning och vana från butiksarbete/klädbranschen. Ev. hantverkspedagogutbildning är även det meriterande men inget krav.

Villkor

Stockholms Stadsmission Sociala företag arbetar med att frigöra egenmakt genom arbetsintegration. Genom arbetsträning och praktik får personer möjlighet att växa och ta sig närmare arbetsmarknaden. Som medarbetare får du i uppgift att stödja personer i arbetsträning och förmedla yrkeskunskap inom yrket. Vi är idag ett stort team varför det även är viktigt att du har lätt att arbeta med människor med olika förutsättningar och bakgrund samt att du delar Stockholms Stadsmissions värdegrund.

Placering

I lokaler på Murmästarvägen i Sätra/Bredäng. Vi jobbar dagtid måndag till fredag.

Anställningsform/omfattning

Tillsvidareanställning/ 75%

Ansvarig för rekryteringen är Emmanuel Villius och Lars-Åke Ström.

Vid frågor kontakta emmanuel.villius@stadmissionen.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget