Sprängarbas/Sprängtekniker och Chaufför/Stationsföreståndare

Om jobbet

Orica Sweden AB söker:

Sprängarbas/Sprängtekniker
Många stora bergjobb är på gång i Storstockholmsområdet och vi behöver därför förstärka vår teknikeravdelning med en sprängarbas/sprängtekniker. Tjänsten innebär i huvudsak att leverera sprängarbastjänster samt spräng- och produktteknisk support till både nya och gamla kunder i regionen. Du kommer arbeta med marknadsledande produkter och mjukvaror i ett globalt nätverk av sprängtekniker där vi kontinuerligt arbetar med kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Chaufför/Stationsföreståndare
Vi håller just nu på att etablera en bulkstation i Nynäshamn. Dit söker vi en chaufför/stationsföreståndare. Huvuduppgifterna är att transportera halvfabrikat av sprängämne till våra kunder i Sverige och ladda sprängämnet direkt hos kunden. Som stationsföreståndare ansvarar Du också för att samordna stationens resurser, förbättra och utveckla stationen och samarbeta med övriga stationer i Sverige.

Är du intresserad av ett spännande arbete i en global koncern? Inom Orica finns stora möjligheter att utvecklas både i Sverige och globalt. Läs mer om tjänsterna och ansök senast 8 november 2016 via http://www.hrsupporten.se/orica.php
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Orica är ett australiensiskt ägt, börsnoterat globalt sällskap. Orica har över 12 000 anställda, är representerat i ca 50 länder och har kunder i nästan 100 länder.

Oricas historia som leverantör av sprängmedel till gruvindustrin i Australien går 130 år tillbaka i tiden. Mining Services, Oricas största affärsområde erbjuder civila sprängämnen, tändmedel och avancerade tekniska lösningar till gruv-, bygg-, och anläggningsindustrin.

Verksamheten är global, och sällskapet är representerat i Australien, Asien, Europa, tidigare Sovjetunionen, Afrika, Mellanöstern, Nordamerika och Latinamerika. Orica Mining Services är stolt av att kunna erbjuda lösningar som ger ökat värde för kunden.

Vi har en vision:
Vi vill vara den bästa leverantören på marknaden av de produkter och tjänster vi erbjuder. Vi är den europeiska grenen av den australiensiskt ägda Oricagruppen, ett globalt företag med 12 000 anställda över hela världen. Med affärsenheten

Mining Services är Orica världsledande tillverkare av sprängämnen och tändmedel för civilt bruk. Vi är lika stolta över denna bedrift som vi är över de människor som har bidragit till framgången. De fyra principerna i vår företagskultur driver vårt sätt att arbeta - Säkerhet, Hälsa & Miljö,

Kommersiellt Ägande, Smarta Kundlösningar och Arbeta Tillsammans.

Vill Du vara en del av detta?


Hitta hit

Nynäshamn Visa på karta

Visa var