Sportintresserad

Om jobbet

Är du en markare med intresse för sport? Då kan detta jobb vara lite extra intressant för dig!

Arbetsuppgifter:
  • gå med grävare
  • hålla höjder med laser
  • snickra sarg till längdhoppsgrop
Start: Omgående

Jobbet är hos vår kund, som har många projekt inom sportbeläggningar på idrottsanläggningar.
Kunden har varit verksam inom branschen sedan tidigt 80-tal och är ett företag som utför alla typer av arbeten inom traditionell mark- och anläggning i hela landet.

Har du erfarenhet utav mark -och anläggningsarbete och tycker att detta låter intressant? Skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se (ange referens Idrottsplats) eller registrera dina uppgifter direkt via vår hemsida: http://www.helpman.se/Soek-jobb-yrkesman.htm

Läs mer om våra uppdrag på www.helpman.se eller www.facebook.com/HelpmanEntreprenad.
Vi finns även på LinkedIn (Helpman Entreprenad)!

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och var ett av Sveriges första bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Helpman är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.