Speciallärare år F-3 Grönkullaskolan

Om jobbet

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker nu två speciallärare till år F-3. Vi är inte den bästa skolan - men vi vill gärna bli! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca. 670 elever. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som speciallärare kommer du huvudsakligen att arbeta med elever i år F-3 med tyngdpunkt på ämnena matematik och svenska/svenska som andraspråk samt vara en del av elevhälsoteamets hälsofrämjande och förebyggande arbete. Du kommer att tillhöra arbetslaget Elevhälsan som består av specialpedagoger, speciallärare, kuratorer och en studie- och yrkesvägledare. Sammanlagt består arbetslag Elevhälsan av tolv medarbetare. Arbetslaget Elevhälsan driver utvecklingsarbeten och arbetar både konsultativt och operativt tillsammans med lärare och elever. Arbetslaget arbetar i team fördelade på tre enheter, Mikla/Midgård F-3, Skvadron F-3 och Rissne 4-9. Ditt team kommer att bestå av en specialpedagog, två speciallärare och en kurator.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av inkluderande arbete med elever i samarbete med undervisande lärare. I arbetet ingår även att stötta medarbetare och elever, utveckla olika lärmiljöer, kartlägga och undanröja hinder i olika lärmiljöer och att medverka och utveckla vårt pedagogiska arbete. Målet är att alltid möta behoven hos alla elever samt att utveckla och kvalitetssäkra specialpedagogiska metoder utifrån aktuell forskning och erfarenhet.

Vi vill att du har en pedagogisk utbildning och en vidareutbildning som speciallärare eller specialpedagog. Vi vill att du har erfarenhet av arbete som speciallärare och att du har arbetat med läs- och skrivinlärning och/eller tidig matematikinlärning. Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Dessutom brinner du för att arbeta med barn och ungdomar och tror att du kan göra skillnad! På Grönkullaskolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med ferietjänst. Tillträde efter överenskommelse. Annonsen är öppen för ansökan tom den 13 januari 2017. Intervjuer sker kontinuerligt vilket kan medföra att tjänsten är tillsatt innan ansökningstiden löpt ut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var