Specialistsäljare Molntjänster

Closers AB · Försäljning · 25 dec

Om jobbet

Caperio är ett svenskt IT-bolag. Med unik laganda och kompromisslös leveranskvalité skapar vi produktivitet och lönsamhet för våra kunder. Caperio erbjuder dagens och morgondagens IT-lösningar. Nu söker vi en Specialistsäljare som vill vara med och utvecklade de centrala drifttjänsterna inom molnet.

I vår portfölj ingår molntjänster, managerade tjänster, konsulttjänster och produktförsörjning.
Vissa företag kan med fördel flytta upp i molnet medan andra mår bäst av lite mer traditionella lösningar och i en hybrid lösning.

Tack vare Caperios goda relation och nära samarbete med ledande leverantörer som HP, Microsoft, VMware, Cisco, Apple etc. kan vi erbjuda lösningar för hela företagets IT-infrastruktur. Vi tror nämligen att varje företag är unikt.


Arbetsuppgifter

I rollen som Specialistsäljare ansvarar du för att driva försäljningen genom att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos kunden. Du arbetar nära vår säljorganisation och agerar stöd i affärsprocessen samt håller presentationer inför både kunder, samarbetspartners och internt.

Som Specialistsäljare kommer du att träffa både nya och befintliga kunder och lyfta fram vårt erbjudande. Ditt arbete utgår från att effektivisera, stärka och säkra kundernas IT-infrastruktur på samtliga nivåer där du tillhandahåller kunskap inom området moln- och managerade tjänster. Vi ser dig också som en värdefull spelare i vår produkt- och plattformsutveckling.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Bromma och du rapporterar till Håkan Pettersson.


Vårt erbjudande

Hos oss erbjuds du, förutom en innovativ och lärande miljö, även utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett företag där erbjudandet till våra kunder ständigt utvecklas genom att vi kontinuerligt stärker vårt tekniska kunnande och vår kompetens. Vi har högt tempo och otroligt roligt på Caperio!


Din profil

För att lyckas som specialistsäljare hos Caperio så är du lite av en entreprenör som tycker om att skapa kreativa lösningar under affärsprocessen gång. Du bör ha minst fem års erfarenhet av värdebaserad lösningsförsäljning eller leverans inom IT-sektorn.

Du har goda kunskaper inom IT-driftrelaterade tjänsteområden som IT-infrastruktur, serverdrift och nätverk. Du har god förmåga att utarbeta förslag på design och tjänster som utvecklar och skapar förutsättningar för kundens affärsverksamhet inom IT.

Som person är du driven, lösningsorienterad och strategisk som tar ansvar för såväl dina kunder som försäljningsprocessen och är van vid att hantera kunder från olika branscher/segment. Du är van att arbeta med budget och drivs av att nå goda resultat.

För att trivas i rollen och på Caperio behöver du vara en lagspelare med hög social kompetens. Du värdesätter kvalitet i leveranserna till kunder och medarbetare. Du behöver vara serviceinriktad, strukturerad och ha ett genuint intresse för IT, försäljning och relationer.
  • Körkort är ett krav
  • Behärska svenska och engelska så väl i tal som skrift.
  • Akademisk utbildning eller motsvarande är meriterande.

Om Caperio

Caperio vill vara den IT-partner som är känd för att tillhandahålla den absolut bästa servicen. Vårt uppdrag är att med högsta service hjälpa företag och organisationer att utvecklas framgångsrikt genom att erbjuda IT-lösningar baserade på kunskap och god rådgivning. Du som arbetar på Caperio är det viktigaste vi har och i vårt dagliga arbete har vi stöd av fem värdeord: Ansvar, Ambition, Transparens, Humor och Verkställande.

Caperio har kontor i Bromma, Uppsala, Örebro och Göteborg. Omsättningen 2015 uppgick till 894 MKR, ca 130 anställda. Caperio är noterat på Nasdaq/OMX First North.
Läs mer på www.caperio.se


Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Fast heltidsanställning
Lön: Fast lön + provision
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Jennie Rinaldo på 070-820 0 820, jennie.rinaldo@closersab.se

Closers erbjuder karriärmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter.

Sökord: KAM / sales representative / Account Manager / Key Account Manager / Fältsäljare / Säljare / AM / Distriktssäljare / försäljning / försäljare / Partner Account Manager / IT-drift / DataCenter / Cloud / tjänsteförsäljning / service delivery manager / SDM / Molntjänster / managed services
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget