Sparsmart content writer sökes!

Om jobbet

PSD Media AB söker en ny stjärna inom skrivkonsten till vår nya storsatsning Expressen rabattkoder. Här kommer du att jobba sida vid sida med
Sveriges bästa rabattjägare. Vid löning är vi först ut med att bränna stålarna på kläder, skor, smink och TV-spel med nätets bästa rabatter - som vi själva tar fram till konsumenterna.


Vi söker en duktig skribent som aldrig betalar fullpris vid online shopping. Om du besitter konsten att skriva kvalitativa texter på perfekt svenska, brinner för internetmarknadsföring och delar vår entusiasm för prisreduceringar kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som content writer kommer du främst att skriva kvalitativa texter till våra sajter rabattkoder.expressen.se och Kampanjjakt.se. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av SEO-arbete. Texterna blir företagets ansikte utåt och därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, muntligt men framförallt skriftligt. Väldigt meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom skrivande och sökmotoroptimering - men inget krav.

Fördelaktigt om du är välförstådd med det sarkastiska språket, så ev. missförstånd kan undvikas. Främst fokus lägger vi på din skrivarglöd och lämplighet för jobbet. För oss är det viktigt med en arbetsplats där de anställda trivs. Därför söker vi någon som tycker det är kul att skriva till yrket och gärna tar egna initiativ.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Dieter Kalisch

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

PSD Media AB är ett ungt bolag med en modern företagsmiljö där kreativitet och egna idéer värdesätts. Här ges alla anställda möjligheten att utvecklas inom företaget när initiativ påvisas. Vi sitter i ljusa lokaler med fantastisk utsikt 19 våningar upp i Wenner-Gren Center. När vi inte jagar rabatter eller arbetar med SEO nyttjas företagets Ps4 frekvent på rasterna med utmaningar i bl.a. FIFA och NHL - som alltid slutar med en skadeglad vinnare och en dålig förlorare. Känsliga personer förvarnas. Skadeglädjen är trots allt den enda sanna glädjen.

Vi bjuder på frukost varje morgon, äter lunch ute tillsammans på fredagar och erbjuder alla vanliga förmåner som ett modernt företag brukar göra idag; konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och allt sådant där.

Våra större varumärken idag är Kampanjjakt.se, Expressen rabattkoder och spelappen Frågefeud. Om du har tålamodet att jobba med oss är du välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till dieter@psdmedia.se. Skriv något kul i ämnesraden. Intressanta kandidater kommer därefter att få göra ett arbetsprov innan vi kallar till intervjuer.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var