Spännande tjänst med service i fokus!

Om jobbet

Om tjänsten

Sökord: ambulerande, service, reception, växel, vaktmästare, internservice, kontor, administration

Är du en ordningsam och ansvarstagande person som brinner för service? Trivs du med ett flexibelt arbete där du får möjligheten att använda många av dina talanger? I så fall tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi på KFX HR-partner söker nu en ambulerande servicemedarbetare som vill vidareutvecklas och inte är rädd för att anta nya utmaningar.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande arbetar du på uppdrag ute hos olika kunder runt om i Stockholmsområdet och fungerar som ersättare vid frånvaro eller som extraresurs på deras olika funktioner. Dina arbetsuppgifter och arbetsplatser varierar från dag till dag och förändringar kan även ske under arbetsdagen vilket kräver stor flexibilitet av dig. Du blir utbildad på flera olika företag så vi ser därför att du har som mål har att arbeta hos oss i minst ett år.

Kvalifikationer

Som arbetsgivare ställer vi höga krav på din flexibilitet, lojalitet och uthållighet. Dessa kriterier är förutsättningar för att du ska klara av arbetet och kunna trivas i längden. Att arbeta som ambulerande är tufft men samtidigt ett av branschens absolut roligaste arbeten som ger dig som arbetstagare goda erfarenheter inom allt vad service innebär. Vi ser att du som ambulerande har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Det krävs att du ska ha en viss erfarenhet av serviceyrket och är mentalt stark och stresstålig då du ibland kan ställas inför tuffa utmaningar. I arbetet är det viktigt att du utför dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och har en positiv inställning. Du är lojal mot oss som arbetsgivare och mot våra kunder där du agerar moget och professionellt i ditt arbetssätt.

Övrigt

Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

KFX HR-partner är ett bolag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Vi är ett bemanningsföretag som lägger stor vikt vid det personliga med dig som resurskonsult och vi vill att du ska känna att du är en uppskattad person, både som anställd och som kollega. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerliga enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.