Spännande och innovativt företag söker VVS-montör till Stockholm

Framtiden · Bygg & Hantverk · 27 feb

Om jobbet

VVS lärling sökes till växande företag med varierande arbetsuppgifter. Sök tjänsten idag?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som VVS-montör kommer du att utföra arbetsuppgifter kring installation och felsökning av värmepumpar hos kund. Du kommer jobba med fulltäckande VVS- jobb såsom byta blandare och ventiler samt rensa avlopp. Du kommer arbeta med service för privatpersoner, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Det kommer vara mycket självständigt arbete men ibland åker du tillsammans med kollega beroende på hur stora uppdragen är. Du kommer ha tillgång till servicebil och jobba främst dagtid men även jourtimmar. Du ska ha några års erfarenhet av liknande arbete.

Din profil

Krav:
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Yrkeserfarenhet och certifikat från VVS-branschen
  • Engelska
För att passa i rollen som VVS-montör är det viktigt att du har en bra arbetsmoral, är hjälpsam och har en känsla för service. Det är viktigt att du kan jobba självständigt och är driven men också har en teamkänsla och kan hjälpa dina kolleger.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid(jour)

Ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 feb

Om företaget

Vår kund är ett företag med ca 15 medarbetare som är under tillväxt och utveckling. Det är ett komplett företag inom VVS med hela Stockholm som arbetsfält. Företaget är flexibla och jobbar jour för att kunna erbjuda kunder service inom en timme för att åtgärda alla typer av VVS-arbeten. Företaget har egna innovativa lösningar och kan erbjuda hög service till sina kunder.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.