Spännande jobb hos världsledande aktör

Om jobbet

Jobbeskrivning

Brinner du för att arbeta med människor och har ett intresse för teknik? då har vi en tjänst som skulle passa utmärkt för dig!

Just nu söker vi drivna kundtjänstmedarbetare till en trevlig arbetsplats i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav att hjälpa kunder över telefon med frågor och problem gällande telefoner, surfplattor och datorer. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med förutsättningar för personlig utveckling inom kundservice. Hos kunden kommer du få ta del av en arbetsmiljö som är väldigt ung och pigg. Här är det viktigt att ha roligt på jobbet och samtidigt leverera en exceptionell service.

Skulle du gå vidare och vara en av de lyckliga som får jobbet så kommer din anställning att inledas med tre veckors utbildning. Detta är en utbildning som ger dig en bra utgångspunkt för att leverera service i världsklass. Dina arbetstider kan vara schemalagda i veckans alla dagar med både morgon- och eftermiddagspass.

Tidigare erfarenhet av kundservice via telefon är meriterande men inget krav. Vi värdesätter och lägger störst vikt på din personliga lämplighet, pedagogiska förmåga samt entusiasm för god service via telefon.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Är glad och social
  • Är lösningsorienterad med god service i fokus
  • Är lättlärd och lyhörd
  • Har god datavana
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har gymnasiekompetens
Vi du bli en del av detta härliga team tycker vi att du ska ansöka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.