Solutions sales manager

Om jobbet

En av Centrics kunder söker en teknisk produktchef till sitt huvudkontor i Stockholm, som en del i deras expansion. Det är en varierande och flexibel roll där du har löpande kontakt med bland annat företagskunder, leverantörer och medarbetare på sälj- och teknikavdelningen.

Tjänsten är en initialt ett konsultuppdrag, men kan senare övergå i anställning direkt hos kunden.
  • Skräddarsy lösningar för företagskunder
  • Ge support och jobba med uppföljning
  • Genomföra tester och utvärderingar på befintliga produkter
  • Identifiera nya produktmöjligheter och avgöra deras affärspotential som standardiserade produkter.
  • Utveckla produktportfölj kring B2B/enterprise/datanät-lösningar utifrån marknadens behov och vår organisations förmåga.
  • Agera i gränslandet mellan marknad och teknik i dialog både med vår interna teknikavdelning och externa kunder.
  • Arbeta tvärfunktionellt med sälj, marknad och kundservice för att säkerställa den tekniska leveransen.
  • Vara tekniskt stöd i säljprocessen
  • Ta fram business case med tillhörande produktbeskrivningar för nya och befintliga produkter
  • Teknikutbilda organisationen internt
Din profil
Du som söker har ett stort tekniskt kunnande och flerårig erfarenhet av telekombranschen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik. Du är obehindrad i både det svenska och engelska språket.

Som person är du utåtriktad, driven och flexibel. Du är mån om ditt professionella kontaktnät och är öppen för utmaningar och ansvar. Företagets kunder återfinns över hela landet så vi ser även att du är öppen för regelbundna resor.

Du är placerad i moderna lokaler på huvudkontoret i Stockholm men reser uppskattningsvis en dag i veckan för att besöka kunder i övriga Sverige.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Om kunden

Kunden är en utmanare på den svenska bredbandsmarknaden. Företaget driver ett robust 4G-nät som täcker 99,8 % av Sveriges befolkning och hela 95 % av landets yta. Företaget har en utpräglad entreprenörsanda, med korta beslutsprocesser och stor delaktighet för de som ingår i teamet. De försöker vara små, snabbfotade och annorlunda. De fokuserar framförallt på företag vars verksamhet sträcker sig utanför tätort.

Du erbjuds en konkurrenskraftig lön, en individuell pensionslösning samt friskvård och en stimulerande arbetsmiljö. Du tar även del av ett förmånligt bonussystem och regelbundna personalaktiviteter. Du har även många möjligheter att påverka både din arbetsvecka och din framtid hos företaget.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexander Adolfson på tfn: 0721-775229 eller alexander.adolfson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, sales manager, produktchef, tekniker, telekom, produkt chef, konsult, Consultant, data, Stockholm.
Jobbfakta
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?