Söker en driven säljare till vår kund

Framtiden · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Är du en hungrig och driven säljare? Då är det dig vi söker! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du främst att ringa nya kunder för att sälja in företagets produkt. Då rollen inte finns idag har du själv möjlighet att forma den utefter hur du tycker att den ska vara. Du kommer både få eget ansvar men du kommer även att ha uppföljningar med din chef kring de målen som ni har satt tillsammans. Vidare kommer du även att jobba en del med befintliga kunder även om det är mest nykundsbearbetning.

Din profil

Krav:
  • Relevant utbildning/erfarenhet inom försäljning.
  • Svenska i tal och skrift.
Meriterande:
- Engelska.

Som innesäljare hos vår kund behöver du vara hungrig och driven. Du behöver även vara serviceminded och lyssna till kundernas behov och vad det är just de behöver. Vidare behöver du vara strukturerad och noggrann och viljan att jobba mot uppsatta mål. Du behöver även ha en förståelse kring försäljning över telefon och förstå hur flödet kan se ut så du snabbt kan komma in i arbetet.

Villkor

Omfattning: Heltid, 8-17.
Tillträde: Februari/mars.
Anställning: Heltid.
Ort: Kista.

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Företaget utvecklar och säljer lösningar för moderna köhanteringssystem, utvärderingssystem och informationssystem för bland annat butiker, banker och apotek. De tillhandahåller support och skräddarsydda tilläggstjänster för sina kunder. De har kunder både i Sverige och i övriga Europa och planera att expandera mycket de kommande åren.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.