Söker du möjligheten att bli påskrivande revisor?

Academic Work · Ekonomi · 11 mars

Om jobbet

Söker du dig mot revision och rådgivning på ett mindre bolag? Då är denna tjänst helt rätt för dig! Focus Revision erbjuder en tjänst med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Sök idag då vi går igenom ansökningarna löpande

Information om uppdraget

Academic Work söker för Focus Revisions räkning en revisorsassistent till deras kontor i Söderhallarna. Focus Revision är ett renodlat revisionsbolag och rådgivningsbolag som inte hanterar den löpande bokföringen. Idag består bolaget av sju kollegor, varav tre påskrivande, som sammantaget behandlar ett brett klientel av kunder allt från mindre bolag om 1 miljon till större om 200 miljoner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Focus Revisions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Focus Revision.

Arbetsuppgifter

Som revisorsassistent kommer du att varva arbetstid på kontoret med arbetstid ute hos kund, detta komma variera beroende på säsong. I de flesta fall kommer ni att åka ut två och två till kund men du kommer att jobba mycket självständigt. Du kommer till största del arbeta med revision men även hantera skatteärenden, deklarationer och bolagsärenden hos bolagsverket.

Vi söker dig som
  • Har 1-3 års arbetslivserfarenhet från redovisnings- och/eller revisionsbyrå och därmed har god grundförståelse för flödet.
  • Har en akademisk utbildning inom området
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du behärskar Hogia då det är ekonomisystemet som Focus Revision använder idag.

Som person är du strukturerad och har god förmåga att ha ordning i ditt arbete. Då du kommer ha mycket kundkontakt är det viktigt att du är socialt lagd och förstår vikten av det personliga mötet ute hos kunden. Du kommer i denna tjänst att få fria tyglar och arbeta flexibelt vilket sätter krav på att du är en person som har en förmåga att prioritera väl.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 38h/v
  • Placering: Söderhallarna på Medborgarplatsen i Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Revision
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 mars

Om företaget

Focus Revision är en medelstor revisionsbyrå med ca 7 anställda som bildades 1993. Kontoret är centralt beläget i Söderhallarna på medborgarplatsen i Stockholm.

Deras affärsidé är att tillhandahålla revisions- och revisionsnära tjänster till mindre och medelstora aktiebolag och andra verksamhetsformer till hög kvalité. Deras mål är att bygga upp en långsiktig relation med kund och skapa mervärden för företaget. Focus Revision är en liten revisionsbyrå där du har direktkontakt med din revisor som möjliggör en personlig service och stort engagemang