söker du ett meriterande arbete inom försäljning och mötesbokning?

Om jobbet

Vill utveckla din kompetens inom sälj samtidigt som du befinner dig på Stockholms roligaste arbetsplats? Är du en vinnarskalle och vill bygga långsiktiga kundrelationer? Då ska du söka den här tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning säljare på heltid med god telefonvana. Du kommer att bli en del av ett härligt, glatt och drivet gäng som håller till i Kista. Med moderna och skräddarsydda lösningar erbjuder företaget tids- och kostnadseffektiva tjänster till företagare. Företagets produkt- och tjänsteutbud består idag av fyra olika produktområden; affärsinformation, telemarketing, digitala kampanjer samt produktion av säljmaterial.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att prospektera och bygga upp din egen kundbas samt planera och genomföra möten med dina kunder. Inledningsvis kommer du att arbeta med mötesbokning för att sedan successivt komma in i rollen som säljare. Genom mötesbokningen hjälper du era kunder att hitta sina framtida kunder samt stärka företagens marknadsnärvaro.

Du kommer till exempel att:
  • Prospektera kunder och bygga upp din egen kundbas
  • Planera och genomföra möten med dina kunder
  • Arbeta med mötesbokning, telemarketing och stärka dina kunders marknadsnärvaro
Tjänsten passar dig som har god telefonvana och som har någon form av telefonibakgrund. Du kommer att få en introduktion i ditt arbete i form av bland annat säljutbildningar och andra aktiviteter. Du kommer att ges alla verktyg du behöver för att lyckas och utvecklas i din roll och som säljare. Du är en person som vill utveckla din kompetens inom sälj och visar du potential och engagemang kan du snabbt avancera positionsmässigt.

Vi söker dig som

* Har någon form av telefonibakgrund, till exempel att du arbetat i kundtjänst där du haft telefon som arbetsverktyg tidigare

Det är meriterande om du
  • Har tidigare erfarenhet inom försäljning
  • Har en utbildning inriktad mot sälj
  • Har någon form av IT-bakgrund eller som jobbat med IT tidigare
Som person är du driven, framåt och har en tuff mentalitet samt rätt inställning. Du har härlig energi och gillar att tävla. Alla i teamet brinner för kundkontakt vilket även du ska göra. Du är orädd, älskar att prata med nya människor och är bekväm med telefonen som arbetsverktyg.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vår kund är ett företag som hjälper beslutsfattare att göra kloka beslut. Med moderna och skräddarsydda lösningar erbjuder företaget väldigt tids- och kostnadseffektiva tjänster till företagare. Deras produkt- och tjänsteutbud består idag av fyra olika produktområden; affärsinformation, TM, digitala kampanjer samt produktion av säljmaterial.