Söker du efter ett socialt arbete som kundtjänstmedarbetare?

Om jobbet

Brinner du för både miljön och kundservice? Se hit!

Poolia söker nu för kunds räkning en kundkommunikatör som kommer att bemöta kunder via telefon och mail. För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig som är servicesinnad, social och lösningsfokuserad. Detta är ett spännande uppdrag som både ger dig möjlighet till ett socialt och lärorikt arbete.

Tjänsten förväntas tillträdas omgående. Du kommer att arbeta som konsult via Poolia under ett år. Urval sker löpande, sök redan idag.

Arbetsuppgifter

Som kundkommunikatör kommer du att bemöta kunder via telefon och mail. Vidare kommer du att utföra tillhörande administration till ärendena. Kunderna kommer att vara både privatpersoner och företag. Du kommer arbeta både självständigt samt i grupp med dina kollegor.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som tidigare har arbetat med kundservice. Har du erfarenhet av försäljning eller kundservice via telefon är detta meriterande. Vidare har du god datorvana och kan hantera olika datorprogram med lätthet. Du kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på svenska. Som person är du lugn, lyhörd och hjälpsam. Vidare är du social, lösningsfokuserad och är inte rädd för att ta initiativ. Dessutom har du har förmågan att jobba självständigt samt i grupp.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.