Socionomer! Ta möjligheten till uppdrag i hela landet

Om jobbet

Om uppdraget

Centric Care söker examinerade socionomer till konsultuppdrag i hela landet. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning, friskvårdsbidrag och mycket mer! Uppdragen som finns tillgängliga är av varierande längd och finns med start omgående men även längre fram. Oavsett om du har kortare eller längre erfarenhet finns möjligheten för dig att bredda din kompetens enligt dina egna önskemål.

Ta chansen att själv styra över din arbetstid samt vart du vill arbeta. Om du tar ett uppdrag på annan ort än du bor står Centric för boende och resor i samband med uppdraget.

Uppdragen kommer att tillsättas fortlöpande så hör av dig till oss snarast om du är intresserad.

Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden erbjuder vi på Centric introduktion hos kunden. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Genomföra myndighetsutövning enligt gällande lagar och förordningar. Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL, LVU och LVM.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i hela Sverige, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.

Din profil

Dokumenterad högskoleutbildning som Socionom samt erfarenhet av arbete som socialsekreterare eller biståndshandläggare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Jobbfakta

Ring Johan Perttu, 072-5982203

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget