Socionom till LSS/Funktionshinder

Om jobbet

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Vuxen och omsorg är vårt mål är att vara en organisation som arbetar professionellt och tar sin utgångspunkt i brukarens egen verklighet. Vår värdegrund genomsyras av ett brukar- och barnperspektiv. Vi ligger i framkant med att arbeta systemiskt, i team kring brukarens behov och vi tar tillvara på värdet att ständigt utvecklas i våra yrkesroller. Vi gör varandra skickliga genom att använda oss av varandras kompetenser och synliggör det vi är bra på.

Enheten består av tre arbetsgrupper; funktionsnedsättning, socialpsykiatri och missbruk vilket bidrar till nära samarbete och skapar goda förutsättningar för att utveckla brukarfokus. Vi erbjuder dig en kreativ och utvecklande arbetsplats där vår värdegrund och professionalitet är viktig. Det ska finnas ett tydligt barn- och brukarperspektiv i vårt arbete med målet att alla medarbetare ska känna delaktighet och stolthet över sitt arbete.

Vi söker nu en socionom till vår funktionshindergrupp, med inriktning vuxen.

Som biståndshandläggare hos oss kommer du att arbeta i en arbetsgrupp som är inriktad på barn och vuxna personer upp till 65 år med funktionsnedsättningar. Du kommer att utreda, fatta beslut om och följa upp insatser enligt LSS och SoL. Det ingår även delaktighet i det interna kvalitetsarbetet när det gäller brukar- och barnperspektiv. På enheten är MI en del av det dagliga arbetet och medarbetarna är kunniga och engagerade i sitt arbete.

Vi vill att du har socionomexamen och att du har tidigare erfarenhet av myndighetsutövning inom området. Du har god dokumentationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska språket i tal och skrift. Har du erfarenhet av MI och verksamhetssystemet Treserva så är det meriterande.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enlig överenskommelse. Ansök senast den 11 december 2016. Urvalsprocessen kommer att pågå fortlöpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sundbybergs stad erbjuder friskvårdsbidrag, personalstöd och möjlighet att byta semesterlönetillägg mot extra lediga dagar.

Välkommen med din ansökan!

Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var