Kundtjänstmedarbetare på deltid till internetorganisation

Om jobbet

Har du tidigare arbetat med kundbemötande och brinner för att ge utmärkt service? Är du student och är intresserad av ett flexibelt extrajobb i en spännande organisation där du får utvecklas genom en långsiktig tjänst? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi en kundservicemedarbetare på deltid för jobb, 2-5 pass/halvdagar per vecka. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stiftelsen för Internetinfrastrukturs (IIS) räkning en kundservicemedarbetare. De behöver förstärkning på deltid till sin kundserviceavdelning som består av ett glatt gäng med ordinarie anställda och konsulter.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IIS:s önskemål är därför att alla samtal och mejl kring tjänsten går till Academic Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IIS.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med kundservice över telefon. Det är en viktig servicefunktion där du är ansiktet utåt gentemot IIS:s kunder. Arbetet kommer att inledas med en gedigen introduktion innan du börjar arbeta mer självständigt. Du kommer att arbeta mellan 2-5 pass per vecka beroende på behov inom ramen av kontorstider.

Du kommer till exempel att:
  • Behandla inkommande samtal och mail om bland annat domännamn och registreringar
  • Arbeta med e-postregistreringar och uppdateringar
  • Avlasta ordinarie personal med övriga administrativa arbetsuppgifter
Detta är en utmärkt möjlighet för dig som tycker om att arbeta med kundservice och vill utvecklas långsiktigt i en spännande organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få vara med på utbildningsaktiviteter på avdelningen och ingå i ett härligt team med god sammanhållning.

Vi söker dig som
  • Är studerande idag och har minst 2 år kvar av dina studier.
  • Har arbetat med någon typ av kundservice tidigare
  • Är serviceinriktad och sätter kunden i centrum
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig mognad och ser att du som söker är arbetsvillig och ansvarstagande. Du är noggrann i ditt arbete och tycker att det är roligt att ha kontakt med kunder över telefon. Du är också en lagspelare som fungerar bra i grupp.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mejl.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 feb

Om företaget

Stiftelsen för Internetinfrastruktur, IIS, grundades 1997 och är en oberoende allmännyttig organisation som arbetar med domännamnsverksamhet och Internetutveckling. De ansvarar bland annat för Internets svenska toppdomän .se och omsatte drygt 182 miljoner 2015. Överskottet från registreringen av domännamn finansierar projekt som bidrar till Internets utveckling i Sverige. I nuläget har IIS cirka 75 anställda och de sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm.