Social och framåt person som vill jobba extra i Butik i Tyresö!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning, och vill du jobba extra som butiksmedarbetare? Är du en serviceinriktad och flexibel student? Då är tjänsten som butiksmedarbetare på ett välkänt livsmedelsföretag i Tyresö något för dig!

Om Jobbet
I rollen som butiksmedarbetare kommer du att arbeta under varierande tider i butik i anslutning till företagets livsmedelsproduktion. Du kommer att arbeta måndag till fredag och arbetstiden är till en början kl.13-19, därefter kommer arbetstiderna att gå ner. Arbetsuppgifterna innefattar kassahantering, iordningställande av butiken och att ge kunder den service och hjälp som de behöver. Tjänsten startar vecka 45 och pågår till och med vecka 51.

Om dig
Vi söker dig som studerar eller har en annan deltidssysselsättning på minst 50 %. Du som strävar efter att ge bra service i det personliga mötet så väl som i telefonen kommer att känna dig som hemma på detta uppdrag. För att lyckas i rollen tror vi att du är uppmärksam, prestigelös och gillar att hjälpa till med det som behövs. Du ska vara lösningsorienterad och ha kunderna i fokus. Då butiken tillhör en livsmedelsproduktion är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och förstår de krav och risker som finns kring livsmedelshygien. Du kommer att anställas som student hos oss på Adecco och kräver egenskaper som att du är förändringsbenägen, nyfiken på nya utmaningar och redo att snabbt byta uppdrag om så krävs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som butiksmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning vecka 45. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Törnlöf på 08-598 981 30.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mathilda Törnlöf, 0859898130

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.