Snöskottning. Pensionär sökes. start omgående! (66123)

Veterankraft · Övrigt · 31 dec

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig möjligheten att få njuta av naturen på din arbetstid. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att skotta snö. Vi söker nu för kunds räkning snögubbar/snögummor som ska agera snöskottare. Är det mer än 5 cm snö, ska vi bege oss ut och skotta med automatik hos kunden. Du kommer ha direkt kontakt med kunderna.

Dina arbetsuppgifter

Snöröja hos kund med automatik när det snöat 4-6 cm på vardagar mellan klockan 06.00-18.00.
Löpande under nov-mars

Vem är du?

Du är en pigg och handlingskraftig pensionär som gillar att arbeta utomhus. Du har lätt för att prata med kunder och gillar att arbeta med händerna.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Övrigt

Ring Martin Westman, 08-52520904

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.