Om jobbet

Construera är ett serviceinriktat byggföretag som har varit verksamma i Stockholm sedan 2007 med ett platskontor i Sollentuna samt huvudkontor i Tullinge.

Vår affärsidé är att vara en komplett entreprenör som utför arbeten över hela Stockholm inom byggentreprenader, byggservice, renovering, om- och tillbyggnader m.fl. där vår inriktning är att arbeta för den offentliga sektorn som statliga institutioner och kommunala myndigheter.

Vår nuvarande personalstyrka består av 36 yrkeshantverkare och 8 tjänstemän, då vår orderingång ökar söker vi nu efter fler yrkeshantverkare för att stärka vår personalkår.

Vi strävar efter att Construera alltid ska komma att associeras med en hög kvalité, professionalitet och en hög kundnöjdsamhet därav ställer vi höga kvalitetskrav på oss själva, våra medarbetare samt samarbetspartners. Det är av största vikt att detta återspeglas i våra medarbetares arbetsprestationer.

Construera är sedan 2010 anslutna till ID06, medlemmar hos Byggmästarföreningen samt medlemsorganisationen Svenska Byggindustrier och tillämpar de kollektivavtal som råder. Vi är även certifierade för BF9K.

Vi söker 4 st servicesnickare till södra Stockholm med tidigare erfarenhet av ROT-arbeten samt NYB.

Vi ser att du som söker har minst fyra års arbetslivserfarenhet som snickare, har en god samarbetsförmåga samt en god förmåga för självständigt arbete med egen problemlösning. Körkort för denna tjänst är ett krav. Yrkesbevis är meriterande men dock inget krav.

Våra jobb är väldigt varierande så vi efterfrågar personer som har en förmåga att lösa alla de problem som dyker upp i ett serviceyrke. Vi värdesätter erfarenhet, ordningssinne, flexibilitet, punktlighet & effektivitet.

Då vi jobbar främst med ramavtal mot stat och kommun är svenska i tal och skrift ett krav, men även ett trevligt bemötande mot våra kunder är ett måste.

Vi söker personer som kan börja snarast.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi gör löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Kontakt

Ring Sara Lindvall, 070-160 10 19

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget