Snakker du norsk? Kundtjänstmedarbetare till e-handelsföretaget StayPro

Om jobbet

Talar och skriver du på norska och brinner för service? Nu söker Staypro norsktalande kundtjänstmedarbetare för att fortsätta framgångssagan mot den norska marknaden. Söker du en ny utmaning på ett e-handelsföretag som är störst i sin bransch? Vill du bidra med service i världsklass och jobba i Stockholm mot den norska marknaden är det här rätt tjänst för dig. Här får du jobba med ett härligt gäng som har kul tillsammans!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Staypros räkning en norsktalande kundtjänstmedarbetare. Staypro är ett e-handelsföretag som arbetar med proffsverktyg och expanderar i rasande fart. Efterfrågan på deras produkter växer och därför söker de nu ytterligare en norsktalande kollega som vill vara med på deras resa. Staypro är beläget centralt i Stockholm där de också har en butik och sitt hämtlager och det är där du kommer arbeta. På Staypro arbetar ett drivet gäng med entreprenöriell anda som agerar på en traditionell marknad. Låter detta som ett gäng du skulle trivas hos? Läs vidare!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Staypros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Staypro.

Arbetsuppgifter

Som norsktalande kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ge förstklassig service till kunder där den ena dagen inte är den andra lik. Frågorna kan röra allt från när varor levereras till mer utmanande frågor om kundens produkter. Din roll kommer innebära att besvara de frågor som inkommer från den norska marknaden och briljera med service som överträffar kundens förväntningar.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot och svara på frågor via telefon, mail och chatt och genom det erbjuda bästa möjliga service till företagets kunder
  • Sköta administrativa uppgifter i samband med beställningar och orderhantering
Vår kund investerar i sin personal och du kommer löpande få utveckla din kompetens genom olika utbildningar. Tjänsten passar dig som alltid ger lite mer och lockas av utmaningar och vill utvecklas tillsammans med Staypro. Den norska kundtjänsten är under tillväxt vilket ger förutsättningar att på sikt kunna få utökat ansvar, därför trivs du bäst om du är hungrig och driven!

Vi söker dig som
  • Är flytande i det norska språket i både tal och skrift då du kommer arbeta mot norska kunder
  • Tidigare arbetat med service
Det är meriterande om du har erfarenhet av e-handel och kundservice sedan tidigare samt vana av att arbeta i ett snabbväxande företag.

Som person är du ansvarstagande vilket gör att du lever upp till de tydliga ansvarsområden som företaget arbetar med och som är uppsatta för just din roll. Vidare är du initiativtagande vilket gör att du ser utvecklingsmöjligheter och vågar ta för dig och dela med dig av dina idéer. Du drivs av att uppnå dina egna mål men är också en lagspelare som ser till teamets bästa. Du har en hungrig attityd vilket visar sig då du agerar på ett serviceinriktat sätt mot både kunder och kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid 8-17. Deltid kan vara aktuellt enligt överenskommelse.
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Staypro selger verktøy og måleinstrumenter for proffer. Bedriften har bedrevet virksomhet siden 2007, har over 80 000 fornøyde kunder over hele Skandinavia, med et sentrallager i Sverige.