Skjutstativtruckförare till Rosersberg

Om jobbet

Om företaget

Vi söker för kunds räkning truckförare med skjutstativvana till vår kund. Du kommer att arbeta i deras lager i Rosersberg. Arbetet är på heltid och du kommer att hyras ut till kunden med målet att bli tillsvidareanställd. Arbetstiderna varierar mellan 08:00 - 17:00 och 11:00 - 20:00 beroende på vad det är för behov, det gör att du behöver kunna arbeta båda dessa tider. Arbetet är huvudsakligen vardagar.

Som anställd på Lernia erbjuder vi bland annat.

Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Utbildningar genom AMT
Lön enligt GFL
Möjlighet att hitta nästa steg i karriären via karriärväxling

Företaget är en ledande distributör inom IT och Telekom. De erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga uppgifter inom lager som plock och pack men den huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara att köra skjutstativtruck. Företaget hanterar elektronik som TV-apparater och dataskärmar. Det är därför viktigt att du är duktig på att hantera trucken noggrant.

Formell kompetens

Truckkort A-B
Erfarenhet av att köra skjutstativtruck i lager
Möjlighet att arbeta 08:00 - 17:00 och 11:00 - 20:00 beroende på behov

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck sedan tidigare och trivs att arbeta på ett företag där det är högt i tak och en skämtsam stämning samtidigt som det är full fokus på arbetet när det krävs.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid med möjlighet till tillsvidare/Heltid/Roserberg

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 juli

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.