Skiftledare sökes till kund på Arlanda

Om jobbet

Har du erfarenhet från arbetsledning och tycker om att jobba i ett högt tempo? Har du tidigare arbetat inom restaurangbranschen och vill jobba i en internationell miljö ute på Arlanda? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som skiftledare kommer du att vara ansvarig för driften och leveransen i en stor produktionslokal. Du kommer ha personalansvar för en avdelning med ca 30 medarbetare. Som skiftledare är du även verksamhetsansvarig för planering, framplockning och packning av flygplansmat enligt instruktioner. Tjänsten är på heltid och du kommer att jobba 2-skift, kl. 6-15 eller kl. 13-22.

När det kommer till lönen för denna tjänst så tillämpas GFL ( genomsnittligt förtjänstläge) vilket innebär att din lön följer kundföretagets löneläge. För denna tjänst så ligger GFL:et på 23800kr/m som grund, sedan tillkommer Ob-tillägg samt övertidsersättning.


Om dig

Du som är en stark ledare samt har en förmåga att hantera flera saker samtidigt kommer att trivas här. Har du en utpräglad känsla för service och ansvarstagande samt har lätt för att samarbeta med människor, är detta en roll för dig. Har du dessutom en god organisations- och initiativförmåga kommer du snabbt komma in i rollen som skiftledare.


Om anställningen

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas starta omgående och pågå tillsvidare. Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal! Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Då Arlanda är ett säkerhetsklassat område så kommer du som blir aktuell för tjänsten behöva intyga vad du gjort de senaste 5 år. Så se till att ladda upp samtliga dokument på din profil på vår hemsida i samband med din ansökan.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Josefin Tängnander på josefin.tangnander@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.