Skiftledare med personalansvar

Om jobbet

Vi söker nu en skiftledare med personalansvar till Biopharmaceutical Production, avdelningen för cellodling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tillträdesdatum snarast, enligt överenskommelse. Arbetstiderna är just nu dagtid men kommer att gå över till skiftgång (för- och eftermiddagsskift).

Arbetsuppgifter
Som skiftledare är du chef med personalansvar för en grupp om 8 personer där du leder, planerar och fördelar arbetet inom skiftet. I personalansvaret ingår även medarbetarsamtal, lönesamtal samt rapportering i personalsystem.

Du kommer även att ansvara för att avdelningens verksamhet bedrivs enligt gällande kvalitetssystem, enligt gällande GMP samt administration, arbetsmiljö, regler och lagar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara
  • Leda, planera och fördela arbetet inom skiftet.
  • Medarbetarsamtal, lönesamtal samt rapportering i personalsystem.
  • Ansvara för att avdelningens verksamhet bedrivs enligt gällandekvalitetssystem,enligt gällande GMP samt administration,arbetsmiljö,regler och lagar.
  • Delta i produktionsarbetet tillsammans med dina medarbetare.
Produktionsarbetet består av cellodling i liten och stor skala, buffert- och mediumberedning, provtagning och analysering av odlingsprover. I arbetet ingår också förberedelser som förrådshantering, montering av ventiler och bioreaktorer, slangslöjd, sanering av utrustning av material, autoklavering av utrustning och material samt avslutande aktiviteter.

Vidare ingår det administrativa arbetsuppgifter för gruppen, att följa upp instruktioner, CC-ärenden samt hantera avvikelser. Arbetet kan även komma att innefatta kvalificerings- och valideringsarbete och sker enligt GMP.

Biopharmaceutical Productions uppgift är att tillverka rekombinant FVIII (Nuwiq) för klinisk prövning samt kommersiellt bruk. Processerna omfattar odling av celler i liten skala, odling i bioreaktorer, cellavskiljning, proteinrening med kromatografiska metoder, virusinaktivering samt filtrering. Tillverkningen sker genom odling av humana celler upp till 500L-skala och rening sker med bland annat 5 olika kolonnsteg. Avdelningen består av 3 sektioner, totalt 69 personer.

Den ideala kandidaten
Du har några års erfarenhet av en roll med personalansvar. Ansvarskännande, noggrannhet och kvalitetstänkande är viktiga egenskaper. Vi ser gärna att du är en drivande och resultatinriktad person som kan utöva ett aktivt och tydligt ledarskap. Du ska ha goda ledaregenskaper och förmåga att kommunicera.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, alternativt en eftergymnasial utbildning. Arbetslivserfarenhet inom processindustrin är ett krav, såväl som erfarenhet av arbete enligt GMP. Språkkrav är svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, tjänstepension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Ansökan
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Lina Sörvik, Sektionschef, är rekryterande chef och hon svarar gärna på frågor om tjänsten på telefonnummer 08-566 434 39.

Fackliga representanter är för Unionen, Zara Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13 och för Akademikerföreningen, Tomas Mårtensson, 08-566 432 76.

På Octapharma tillämpar vi provanställning.Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalsarbetet sker löpande, dock senast 20 december 2016.

Om Octapharma
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?

Sökord: Octapharma : Stockholm : Kungsholmen : Bioteknik : Läkemedel* : BioTech : GMP : Plasma : Tillväxtföretag : Ledarskap : Chef : Tillverkning : Rekombinant : Nuwiq :
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget