Skiftgående Kyltekniker till datahall

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare CBRE söker vi nu en kundfokuserad och tekniskt intresserad Kyltekniker. Du kommer att arbeta på plats hos CBREs kund i Rosersberg i nybyggda lokaler med toppmodern utrustning inom datahallsbranschen. Möjlighet ges att arbeta med kritisk utrustning men också i en högteknologisk miljö där din kompetens och noggrannhet kommer att spela en avgörande roll.

Tillsammans med övriga tekniker har du det övergripande ansvaret för att säkerställa att all teknik avseende de fastighetstekniska funktionerna är i drift och felfritt fungerande. Verksamheten bedrivs 24/7 i tre-skift innefattande fyra nätters arbete per månad.

I rollen ingår att:
  • Arbeta med daglig drift av i första hand kylanläggningar, när så krävs kommer du också att arbeta med övriga områden såsom ventilation, värme, sprinkler, styr-och regler. I detta ingår löpande tillsyn såsom ronderingar samt service och underhåll av teknisk utrustning men också att lösa akuta problem som uppstår.
  • Vara första kontakt vid kritiska incidenter, utföra åtgärder samt dokumentera i enlighet med uppsatta rutiner.
  • Systemövervakning via monitorer
  • Säkerställa att underentreprenörer kontaktas samt att dessa utför sitt arbete i enlighet med satta rutiner och processer.
  • Säkerställa att arbetet följer uppsatta myndighetskrav, lokala normer, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
  • Vara en representant för CBRE gentemot kund
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna tjänst krävs att du har ca tre-fem års erfarenhet av att arbeta med installation och drift av större kylanläggningar. Meriterande är om du även har kompetens inom annan fastighetsteknik såsom el, värme, styr- och regler eller brandlarm och sprinkler. Kanske arbetar du idag som kylmontör inom processindustrin eller liknande verksamhet.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning såsom yrkesutbildning eller högskola alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet på annat sätt. Meriterande är om du också har certifikat inom kyla.

Svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar CBRE med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör

Ring Carolina Eskengren, 08-120 50 427

Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

CBRE GWS är verksamma inom Facility Management. Vi är specialiserade på att leverera affärsstödjande servicetjänster i såväl kontorsmiljö som produktionsanläggningar och fastigheter. Kännetecknande för vår leverans är miljömedvetenhet, säkerhet och hållbarhet. CBRE GWS har verksamhet i 50 länder världen över och vi är sammanlagt ca 35 000 medarbetare.