Skeppsrörmontör till spännande uppdrag

Om jobbet

Vill du arbeta med ett omväxlande arbete som skeppsrörsmontör inom varvsindustrin? Då har vi ett uppdrag till dig på ett centralt varv i Stockholm. Tjänsten är till en början en inhyrning som för rätt kandidat övergår i en rekrytering. Start är omgående. Arbetstid är 7-16 mån-fre.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar alla typer av rörarbete inom fartygsindustri såsom bockning och kapning och montering av klämmor. Arbetet sker på fartyg så en erfarenhet från varvsindustrin är starkt meriterande.

Din bakgrund
  • För denna tjänst ser vi att du slutförd yrkesutbildning på gymnasium eller liknande
  • Vana av ritningsläsning
  • Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet från en liknande roll, gärna på varv
  • För denna tjänst krävs att du behärskar svenska helt obehindrat samt engelska på en god nivå. Stor vikt läggs dessutom vid personlig lämplighet.
  • Boende i Stockholms län
Dina egenskaper

Som person är du noggrann och riskmedveten. Vi ser att du är van att lösa problem och tycker om att ta ansvar. Då arbetet ofta utförs tillsammans i ett arbetslag ser vi att du har lätt att samarbeta i grupp.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare

Mejla Randstad AB

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.