Skattecontroller till fastighetsbolaget Klövern

Om jobbet

Vi söker för rekrytering till vår kund Klövern, en erfaren ekonom som är specialist inom skatter och moms - gärna från fastighetsbranschen. Har du erfarenhet inom dessa områden och vill arbeta på ett trevligt och välmående företag så kan detta vara rätt tjänst för dig.

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Vår vision är att skapa miljöer för framtidens företagande. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning.


Tjänsten
I tjänsten som skattecontroller ingår du i ekonomiavdelningen tillsammans med 10 kollegor. Ekonomiavdelningen är placerad i Nyköping så det är därför önskvärt att du arbetar ca. 50% av tjänsten på Nyköpingskontoret. Den övriga arbetstiden kan vara på något av Stockholmskontoren vid Globen eller i Kista.
Klövern är ett snabbt växande och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Anställda hos Klövern värderas högt och man eftersträvar en sund balans i livet mellan arbete och fritid. Tjänsten är på heltid tillsvidare med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
I rollen som skattecontroller arbetar du brett med skatter och moms för totalt 250 bolag; bland annat med inkomstskatt, fastighetsskatt samt uppskjuten skatt. Detta är en ny roll på företaget och du kommer stötta samt rapportera till ekonomichefen.

Kvalifikationer
För att passa i tjänsten ser vi följande bakgrund som lämplig:
  • Flera års erfarenhet av att arbeta kvalificerat med skatt och moms
  • Flera års erfarenhet av koncernredovisning och redovisning
  • Erfarenhet av fastighetsbranschen är starkt meriterande
  • Högskoleutbildning eller motsvarande
Som person är du noggrann, strukturerad, engagerad och har en egen stark drivkraft. Du är hjälpsam och pedagogisk samt trivs med att samarbeta tillsammans med andra kollegor.

Stämmer detta in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande!

Sökord: skatt, skattekonsult, skattecontroller, moms, koncernredovisning, fastighetsskatt
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Skatt
Kontakt

Ring Klara Eidhagen, 08-586 22 716

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.