Skapa karriär inom försäljning

Om jobbet

Jobbeskrivning

Just nu söker vi dig som vill arbeta med försäljning hos vår kund i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med försäljning och kundsupport i olika former. Arbetet ger dig goda möjligheter till att utvecklas i din roll som säljare och för rätt person, goda förutsättningar att avancera i företaget. Du kommer arbeta med en fast lön enligt kollektivavtal samt en bonusdel som är beroende på dina försäljningsprestationer.

Vi söker dig som är driven, självgående och resultatinriktad. Du är social, ambitiös och trivs med service och kundkontakt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Är över 18 år och har en fullbordad gymnasieutbildning
  • Har en god datavana och lätt för att lära dig olika system
  • Är driven och resultatinriktad
  • Är målfokuserad
  • Vill göra karriär inom försäljning
  • Är utåtriktad och har en hög social förmåga
Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande, men inget krav. Urvalet sker löpande varför vi vill tipsa dig om att vara snabb med din ansökan.

Beläggningsgrad: Heltid.
Lön: Månadslön och provisionsbaserd lön.

Sökord: Försäljning, sälj, support, kundsupport, säljare, account manager, kundservice, kundtjänst, service, B2B , sale
Säljare, sälj, försäljning, innesälj, innesäljare, account manager, sales, B2B-sales, B2B, telemarketing, telefonförsäljning, mediasäljare, projektledning
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.