Skanska söker intern administratör inom utbildningar

Skanska · Administration · 12 nov

Om jobbet

Vill du arbeta med intern administration med stort fokus på service hos Skanska i Stockholm?

Vi söker nu en administratör för Skanskas räkning, som kommer att administrera interna utbildningar för hela bolaget. Låter det intressant? Sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på Skanska, där du kommer att ha en bred roll inom administration och många interna kontaktytor. Du kommer att arbeta ute hos Skanska under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som utbildningsadministratör kommer du att hantera alla Skanskas interna utbildningar från start till mål. Det innebär:
  • Ta emot interna utbildninsbeställningar
  • Boka lokal och ev förtäring
  • Beställa utbildningsmaterial
  • Hantera utbildningsbevis för respektive utbildning
  • Ansvara för deltagarlistor/närvaroregistrering
  • Vara behjälplig internt för frågor kring utbildningarna i stort
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tillsammans med dina 3 kollegor ansvarar du för all administration, förberedelse och uppföljning för Skanskas interna utbildningar. Rollen är bred och du kommer att ha många kontaktytor. Tjänsten är placerad på Skanskas HK i centrala Stockholm och kommer att pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning vid behov.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har relevant arbetslivserfarenhet av liknande roller, exempelvis som utbildningsadministratör / Executive Assistent m.fl där du ansvarat för bokning/koordinering samt är van att arbeta internt och externt. Det är viktigt att du har ett starkt servicetänk samt är kommunikativ då du kommer ha många kontaktpersoner. Vidare ser vi också att du har god systemvana då du i tjänsten kommer att arbeta i ett flertal interna system, samt goda Excelkunskaper.

Som person har du ett positivt synsätt och trivs med att vara behjälplig i stort och smått. Kanske gillar du att gå den där lilla extra biten för att leverera en grym upplevelse? På Skanska kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor vilket kräver att du kan arbeta strukturerat och trivs med samarbete inom gruppen.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Kontakt

Ring Therese Goldring, 070 145 54 51

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.