Skanneroperatör; Nacka

Om jobbet

NSO Nordic Solution AB söker nu omgående en skanneroperatör

Vi skannar och tolkar fakturor som sedan levereras till vår egen produkt(E-fakt) som är ett system som hanterar leverantörsfakturor online. Vi har i dag ca 1000 användare. En av de större kunderna är ett flertal ICA-
Butiker, fastighetsföretag.

Arbetsuppgifter:
Du skall, skanna in våra kunders leverantörsfakturor, rätta tillbakasända fakturor som har feltolkats. Varje månad skall kartonger återsändas till våra kunder.

Du arbetar från 08.30 till ca 12.300 i Saltsjö-Boo kummelbergets industriområde (buss 471,444)

Din bakgrund:
Har Du erfarenhet av likande arbete ser vi det som en fördel. Du vet om att Du är noggrann och punktlig person.

Sänd in din ansökan till Jurgen.thilen@nordicsolution.se

Se gärna vidare under våra hemsidor www.nordicsolution.se
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Service & Kundtjänst
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Om Nordic Solution AB - Knutpunkten i din verksamhet

Nordic Solution AB har sedan 1994 arbetat med effektivisering av företags IT-miljö.
Vi har lång erfarenhet av att driva projekt inom systemintegration, driftautomatisering och organisationsförändringar. Plattformarna för våra kunder har varit Stordator, Minidator, Unix och Windows.

Nordic Solution AB har genom åren kompletterat sitt utbud av tjänster och erbjuder numera allt från att hantera datadriften till att kunden skall kunna hantera sina fakturor elektroniskt i sin organisation.

Nordic Solution AB vidareutvecklar sin organisation och väljer att komplettera sin verksamhet med redovisningstjänster. Företaget har valt att i stor utsträckning, arbeta otraditionellt och kan därmed erbjuda sina kunder en hög grad av automatisering av de flesta dagliga rutiner så som betalningar, återrapporteringar och avstämningar. Företagets kunder är av varierande storlek och kan vara allt från börsnoterade bolag till enmansföretag. Idag har E-fakt cirka 1000 användare.