Skådespelare - Extrajobb. Huvudroll för kommande långfilm sökes! Tjej spelålder 19-20 år.

Om jobbet

Ninja Thyberg vann pris i Cannes 2013 för sin kortfilm PLEASURE nu gör hon tillsammans med Plattform Produktion en långfilm på samma tema.

Plattform Produktion har flera stora produktioner i ryggen så som bland annat TURIST som 2015 vann sex stycken guldbaggar.

JESSICA är en produktion som till större del kommer spelas in i Los Angeles under 2017, USA, och siktar mot både svensk och internationell publik.

Till huvudrollen söker vi en driven och ganska kaxig tjej som ser ut att vara 19-20 år.

Filmen kommer innehålla några intima scener, men allt är såklart på låtsas.

Casting utgår från Stockholm men det går självklart att skicka in self-tape om du befinner dig på annan ort.

Rollen är betald.

Om filmen:
JESSICA är en berättelse om en svensk tjej som åker till Los Angeles för att försöka bli porrstjärna. Filmen följer hennes resa och är en närstudie av hur branschen och dess rekrytering ser ut. Det är också en berättelse om våra könsroller dragna till sin extrema spets och om kvinnokroppens premisser i dagens mediasamhälle.

Filmen behandlar objektifiering och sexualisering, men vi kommer i möjligaste mån försöka undvika att objektifiera de kvinnliga skådespelarna. Sexscenerna kommer fokusera på männens kroppar snarare än kvinnornas.

Vi förstår att den här filmen har ett känsligt tema och att det är en känslig karaktär att spela. Därför vill vi också tillägga att det är helt öppet att ta kontakt och ställa alla möjliga frågor.

Yrkeskategori: Skådespelare, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.