Skadereparatörer

Om jobbet

Audi Slagsta, Skadecenter Söker tre Skadereparatörer

Tjänstebeskrivning:

Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer och lackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

Kvalifikationer
Du har en 3-årig yrkesutbildning med minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du tycker om att arbeta med större plåtskador och du har vana från arbete i riktbänk, helst celettebänk. Goda kunskaper i moderna material och reparationsmetoder, t ex miglödning, limning, nitning är ytterligare krav för denna tjänst. All reparationsinformation är datoriserat, därför förutsätter vi att du är en van användare av datorer. Förutom datavana har du kännedom om skadeberäkningsprogrammet Cabas och Cabplan. Kunskap om våra märken är meriterande. B-körkort erfordras.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du är tekniskt intresserad och du har en positiv inställning till ditt jobb. Du är effektiv i ditt arbete och du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 31 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer STAU16-240-19 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Ekblom på telefonnummer 08 503 335 64.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vi rekommenderar dig att söka tjänsten snarast.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Kontakt

Ring Fredrik Ekblom, 08 503 335 64

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget