Skadereglerare till omnämnd storbank i centrala Stockholm

Om jobbet

Har du tidigare arbetat med försäkringsfrågor och vill i en kundorienterad roll få in en fot på en av Sveriges storbanker? Vi söker en noggrann, driven och ambitiös skadereglerare till bankens huvudkontor i centrala Stockholm. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en skadereglerare för start så pass omgående som möjligt. Banken sitter i lokaler i centrala Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som skadereglerare kommer du arbeta med att ta emot anmälningar från kunder som vill ha ut ersättning från sina försäkringar. Oftast kommer du att bemöta människor som drabbats av någon form av förlust där ditt arbete innefattar bedömning, utredning och åtgärd.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande skadeärenden
 • Analys och utredning av fall
 • Administrera kring utbetalning
 • Bemöta kunder
Tjänsten passar dig som tidigare har en försäkringsbakgrund och vill fortsätta utvecklas i en kundorienterad roll. För dig som är hungrig på mer erfarenhet inom bank och försäkring är detta ett perfekt jobb där du kommer kunna arbeta tillsammans med- och lära av erfarna och kompetenta kollegor.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av försäkringsfrågor
 • Innehar mycket goda systemkunskaper då vår kund arbetar parallellt i flera olika affärssystem
 • Har flytande kunskaper i det svenska språket samt goda kunskaper i engelska språket då kommunikationen kan ske på båda språk
Det är meriterande om du tidigare arbetslivserfarenhet från bankmiljö samt om du som söker har en utbildning inom försäkring.

Vi kommer utöver de ovan nämnda kraven att lägga stor vikt på dig som person. Vi söker en person med stort driv och en vilja att alltid lära sig mer. Du har ett stort kundfokus och vädersätter noggrannhet och god kvalité i ditt arbete. Vidare är du en social person som sprider energi till dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid 6 mån
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Försäkring
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.