Skadereglerare motorskador

Om jobbet

Söderberg & Partners Claims Link söker en skadereglerare med erfarenhet inom motorskador som vill ha en aktiv roll i vår fortsatta utveckling mot att bli den bästa, mest effektiva och moderna skaderegleringen i Norden.

Söderberg & Partners är sedan flera år Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Nu satsar vi på att förstärka erbjudandet till våra kunder genom att utveckla vår verksamhet inom skadereglering. Skaderegleringen bedrivs i dotterbolaget Söderberg & Partners Claims Link där vi idag är 12 medarbetare som arbetar med skadehantering inom olika segment, såsom Affinity, motor och transport.

Vårt team inom motorskador har sitt ursprung i Elit Riskhantering, vars verksamhet införlivats i Söderberg & Partners under 2016. Motor-teamet arbetar idag främst med skadehantering och förebyggande insatser på uppdrag av kundföretag inom yrkestrafiken, men vi får nu allt fler förfrågningar avseende skadereglering på uppdrag av försäkringsgivare och behöver utöka vår organisation för att kunna möta efterfrågan.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att utgöras av hantering av skadeärenden avseende motor. I detta ingår bland annat dagliga och löpande kontakter med kunder, förare, skadelidande och försäkringsbolag. I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till att våra interna processer och rutiner vidareutvecklas för att ytterligare stärka vårt erbjudande till nya och befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av reglering av motorskador. Din viktigaste egenskap är förmågan att kommunicera med våra kunder så att de upplever en korrekt och smidig skadehantering. För det krävs att du är lösningsorienterad och inte rädd att fatta beslut. Du måste vara mycket strukturerad och en god administratör. Du är van att arbeta utifrån uppsatta mål.
Vi ser att du är en positiv och noggrann person som tar eget ansvar och trivs med arbete i grupp. Vi ser gärna att du även är flexibel och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska. Språkkunskaper utöver engelska är meriterande. Du bör också ha mycket goda IT-kunskaper

Anställning: Heltid

Anställningsstart: Omgående, efter överenskommelse

Placering: Elektravägen 53, Hägersten

Sista ansökningsdag: 2016-12- 18

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Då Söderberg & Partners Claims Link är i en expansiv fas så söker vi även löpande personal med skaderegleringskompetens inom ansvar, egendoms- och transportförsäkring. Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss via Söderberg & Partners hemsida.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.