Om jobbet

Har du ett intresse för ledarskap och service, samtidigt som du motiveras av att engagera människor i både med- och motgångar? Nu söker vi en skadechef till vår anläggning i Vällingby/Vinsta. Bilia Vinsta är en fullserviceanläggning som kan hjälpa kunden med det mesta inom bil. Som ledare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som verkstadschef är det av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Som verkstadschef ansvarar du för den totala driften av Vinsta skadeverkstad. Det innebär att du har fullt uppföljnings-, budget- och resultatansvar.
  • Du kommer även att ha personal- och arbetsmiljöansvar för dina medarbetare; vilket bl.a. innebär att leda och fördela arbetsuppgifter och säkerställa en bra arbetsmiljö.
  • Mycket fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verkstad.
  • Vidare jobbar du kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete avdelningarna och verkstäderna emellan.
Kompetenskrav
För denna tjänst vill vi att du ska ha erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Det krävs också att du har branscherfarenhet och biltekniska kunskaper.

Personliga egenskaper
  • Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskaps- och arbetsmiljöfrågor.
  • Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar.
  • Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.
  • Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet.
  • Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Vällingby Vinsta

Facklig representant: Anders Bejmar, Ledarna, tfn 08-517 840 07

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jari Westberg, 08-734 71 32

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var