Sjuksköterskeuppdrag inom infektionsvård i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Är du sjuksköterska och har jobbat ett par år, har erfarenhet av infektionsvård och nu vill gå vidare i din karriär? Då har vi nu ett konsultuppdrag på en infektionsavdelning i Stockholm. Uppdraget är från omgående och hela året ut, eventuellt längre. Behov finns dag, kväll och natt så är du en nattmänniska så kan du gå enbart nätter och vise versa. Garantianställning kan erbjudas.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska med inriktning mot infektionssjukvård arbetar du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera vård av patienter med infektiösa sjukdomstillstånd samt förebygga uppkomst och komplikationer av dessa
Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha ansvarskänsla, god samarbetsförmåga, vara positiv och tycka om nya utmaningar.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av infektionsomvårdnad.
Tidigare erfarenhet av Take care är en fördel men inget krav för uppdraget.
Bra svenska i tal och skrift.
Strestålig och jobba bra i team.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget