Sjuksköterskeuppdrag inom infektionsvård i Stockholm

Centric Care · Hälsa & Sjukvård · Sista dagen!

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska som vill jobba med infektionsvård i Stockholm. Vi har uppdrag på olika infektionsavdelningar i både norra och södra Stockholm. Det finns uppdrag med start från omgående och arbetstiderna är dagar, kvällar och nätter, vardagar och helger. Vi är alla olika och därför är även du som endast vill jobba nätter eller tvåskift varmt välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska med inriktning mot infektionssjukvård arbetar du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera vård av patienter med infektiösa sjukdomstillstånd samt förebygga uppkomst och komplikationer av dessa. Det är viktigt att du trivs och är trygg i din yrkesroll, och tycker om att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård för dina patienter.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet, det är en fördel om du har erfarenhet av infektionsvård men inte ett krav.
Erfarenhet av journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
God svenska i både tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Anna Hammarberg, 073-301 88 68

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget