Sjuksköterska till psykiatriuppdrag i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom psykiatri till olika psykiatriuppdrag i Stockholm. Vi har uppdrag från mars och fram till och med sommaren, arbetstiderna är dagar, kvällar och nätter, vardag och helg. Det finns möjlighet till både kortare eller längre uppdrag. Oavsett om du föredrar att jobba nätter eller tvåskift är vi intresserade av att hör ifrån dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en allmänsjuksköterska på en psykiatrisk vårdavdelning. Vi har uppdrag inom bland annat beroendevård, öppenvård för depression och OCD och psykiatrisk intensivvård.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom psykiatrin.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 maj

Om företaget