Sjuksköterska till psykiatriuppdrag i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill jobba på en allmänspsykiatrisk avdelning i Stockholm.
Du är en god lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta snabba beslut i en föränderlig miljö.
Du är målinriktad i ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och bemöta olika typer av människor. Självklart har du även ett genuint intresse av att arbeta med människor med psykiatrisk problematik.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en allmänpsykiatrisk avdelning med medicinhantering, in-och utskrivning av patienter, rondering samt bedömining av patienter. Uppdragen varierar från sluten psykosavdening, beroendemottagning, allmänpsykiatrisk vårdavdelniong.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års erfarenhet och erfarenhet av arbete inom psykiatrin.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är ett plus men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget