Sjuksköterska till ortopedavdelning i norra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill jobba på en ortopedavdelning norra Stockholm. Vi har uppdrag från omgående, det finns möjlighet att jobba dag, kväll och nätter, vardagar och helger. Oavsett om du endast är intresserad av att jobba nätter eller dagpass är du varmt välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en ortopedavdelning. Vi har uppdrag på olika ortopedavdelningar i Stockholm med olika inriktningar, tveka inte att höra av dig redan idag om du är intresserad av att höra mer om uppdragen!

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Bra svenska i både tal och skrift

Du trivs och är trygg i din yrkesroll, och tycker om att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård för dina patienter.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget