Sjuksköterska till ortopeden på sjukhus i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu har vi flertalet ortopeduppdrag till sjukhus i norra och södra Stockholm.
Uppdrag finns från omgående och året ut till dag/kväll- och nattpass men där du till viss del kan påverka ditt schema själv, alla är vi olika och vill du inte jobba nätter så behöver du inte göra det eller vise versa. Även om du bara kan arbeta delar av perioden så är du självklart varm välkommen med din ansökan!
Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö.
Här får du ta ett eget stort ansvar och fatta beslut kring patienternas omvårdnad på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter

Uppdrag finns på ett flertal olika ortopedavdelningar så hör gärna av dig om du har vidare frågor om uppdrag och ort.
Uppdraget på avdelningen vårdas vuxna patienter med olika ortopediska sjukdomar, med inläggning såväl akut som planerat.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet av att jobba inom ortopedi
Erfarenhet av Take care är en fördel men inget krav.
Bra svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och en bra samarbetsförmåga, samt att du tar egna iniativ och är positiv till förbättringsarbete.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget