Sjuksköterska till njurmedicinsk avdelning i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska till ett uppdrag på en njurmedicinsk avdelning i norra Stockholm. Behov finns dag, kväll och natt.
Du ser dig som en trygg person i din sjuksköterskeroll och att du jobbar bra i team med dina kollegor.
Du ska tycka om ett högt tempo och vilja bidra till förändringsarbete

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på njurmedicin har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom kontakt med många olika patienter samt vårdtagare och vårdaktörer.
Du kommer att jobba med patienter med nyupptäckt diabetes och diabetiker med komplikationer, akut njursvikt och kronisk njursvikt samt endokrinologiska utredningar och behandlingar.
I dina arbetsuppgifter görs beslut om provtagning, tolkning av provsvar, ev. åtgärd samt fortsatt planering.
Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som förekommande på en vårdavdelning.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet samt erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning med nämnda patientgrupp.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel.
Bra svenska i tal och skrift
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 073-301 88 68

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget