Sjuksköterska till neurologisk vårdavdelning i södra och norra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill jobba inom Neurologi i Stockholm båda dag, kväll och/eller natt där du har stora möjligheter att påverka ditt eget schema.
På avdelningen bedriver vi akut och elektiv vård inom allmän neurologi.
Inom avdelningen bedrivs avancerad vård och utredning för patienter med neurologiska sjukdomar såsom exempelvis MS, Myastenia gravis, Epilepsi och Parkinsons sjukdom. etc.

Dina arbetsuppgifter

Behandling av patienter med neurologiska diagnoser såsom MS, Parkinson, Hjärntumörer, ALS, Guillian Barré, Myastenia Gravis etc.
Viktigt att du känner dig trygg i din roll som sjuksköterska och är van att vårda patienter i ett akut och sårbart skede.
I arbetsuppgifterna ingår även att vara delaktig i patientsäkerhets-, förbättrings- och kvalitetsprojekt

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Kan du Take Care är detta ett plus men inget krav.
Om du har kunskap och erfarenhet av neurologisk vård.
Du ska ha intresse av att arbeta i team såväl som med självständiga arbetsuppgifter.
Bra svenska i både tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 073-301 88 68

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget