Sjuksköterska till medicinavdelning i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu har vi flertalet medicinuppdrag i Stockholm. Uppdrag finns från omgående och året ut till dag/kväll- och nattpass men där du till viss del kan påverka ditt schema själv, alla är vi olika och vill du inte jobba nätter så behöver du inte göra det eller vise versa.
Även om du bara kan arbeta delar av perioden så är du självklart varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Uppdrag finns på ett flertal olika medicinavdelningar så hör gärna av dig om du har vidare frågor om uppdrag och ort.
Sedvanliga sjuksköteskeuppgifter så som omvårdnand, läkemedleshantering och behandling till patienter.
I tjänsten som sjuksköterska kommer du att ha fokus på medicinsk omvårdnad och se till att öka patienternas delaktighet och öka deras kunskaper om deras sjukdom och behandling på bästa möjliga sätt.
Kunna jobba i team och fatta gemensamma ovh viktiga beslut tillsammans med dina kollegor på avdelningen.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet av att jobba inom medicn.
Viktigt att du har en personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer.
Erfarenhet av Take care är en fördel men inget krav.
Bra svenska i tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget