Sjuksköterska till Lungmedicinavdelning i norra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Är du sjuksköterska och vill jobba på en lungmedicinsk avdelning i Stockholm? Nu har vi uppdrag för dig! Arbetstiderna är dag, kväll och nätter, vardag och helg, men det finns möjlighet att påverka ditt schema så tveka inte att höra av dig redan idag om du är nyfiken på uppdraget.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på en lungmedicinsk avdelning. Du kommer att jobba med patienter med bland annat lungkollaps, KOL eller vätskesamling i lungorna och det är därför meriterande om du har erfarenhet av arbete inom lungmedicin.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och god vana från internmedicin samt akutsjukvård. Gärna med vana vid lungmedicinsk vård och non-invasiv ventilation via mask
Erfarenhet av Take care är en fördel men inget krav.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget