Sjuksköterska till Lungmedicinavdelning i norra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu har vi uppdrag inom lungmedicin i Stockholm. Uppdraget gäller från omgående till och med Januari 2017. Arbetstiderna är dag, kväll och natt, men du har möjlighet att påverka ditt eget schema så tveka inte att skicka in din ansökan.
På lungmedicinavdelningen utreds, vårdas samt behandlas patienter med bland annat lungcancer, KOL, lungfibros och astma.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer du att ha ansvar för läkemedelshantering och administrering
Vi ser gärna att du är stresstålig och jobbar bra i ett tream tillsammans med dina kollegor.
Som sjuksköterska har du en viktig funktion i patientsäkerhetsarbetet.
Du kommer att jobba med patienter med bland annat lungkollaps, KOL eller vätskesamling i lungorna.
Vi ser att det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom specialiteten lungmedicin.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och god vana från internmedicin samt akutsjukvård. Gärna vana vid lungmedicinsk vård och gärna vana vid non-invasiv ventilation via mask
Erfarenhet av Take care är en fördel men inget krav.
Bra svenska i tal och skrift.
Du trivs i din yrkesroll och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget