Nu söker vi sjuksköterskor till kirurgavdelningar i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Är du sjuksköterska och vill jobba på olika kirurgiavdelningar i Stockholm? Nu har vi flera uppdrag i både södra och norra Stockholm. Det finns uppdrag både för dig som vill gå på kortare eller längre uppdrag, på flertalet kirurgavdelningar med olika inriktiningar. Arbetstiderna är dag, kväll och nätter, vardag och helg. Uppdragen finns från omgående och sträcker sig fram till våren, och i vissa fall med chans till förlängning över sommaren.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en kirurgavdelning. Vi har uppdrag på olika avdelningar med bland annat inriktining gastro, urologi och transplantation. Tveka inte att höra av dig redan idag om du vill veta mer om uppdragen!

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av kirurgi.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Jobbfakta

Ring Anna Hammarberg, 073-301 88 68

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 maj

Om företaget