Sjuksköterska till kirurgiuppdrag i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill ha uppdrag på kirugiavdelningar i Stockholm. Nu har vi flera spännande uppdrag på olika kirurgiavdelningar med varierade inriktningar. Arbetstiderna är dag, kväll och natt, vardagar och helger. Oavsett om du är intresserad av längre eller kortare uppdrag, eller vill jobba endast natt eller dag och kväll, är du varmt välkommen in med din ansökan! Vi har uppdrag från omgående och som sträcker fram till våren 2017.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en kirurgisk avdelning. Vi har uppdrag på ett flertal olika kirurgiavdelningar med olika inriktning.
I din roll som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård med dina patienter samt kollegor. Det är viktigt att du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Du måste kunna arbeta såväl självständigt som i en grupp.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och erfarenhet av kirurgi.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat
Bra svenska i både tal och skrift
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget