Sjuksköterska till geriatrikuppdrag i norra och södra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu har vi flertalet geriatrikuppdrag både i norra och södra Stockholm. Uppdrag finns från omgående och året ut till dag/kväll- och nattpass men där du till viss del kan påverka ditt schema själv, alla är vi olika och vill du inte jobba nätter så behöver du inte göra det eller vise versa. Även om du bara kan arbeta delar av perioden så är du självklart varm välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Uppdrag finns på ett flertal olika geriatrikavdelningar så hör gärna av dig om du har vidare frågor om uppdrag och ort.
I dina arbetsuppgifter så kommer du att behandla och vårda äldre människor för att förebygga och lindra åldersrelaterade sjukdomar samt att du ansvarar för medicinering.
Vi ser att du trivs i din yrkesroll och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Du har en mycket god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av Take care är en fördel men inget krav.
Bra svenska i både tal och skrift.
Vi ser att du är van att ta egna initiativ och kan arbeta såväl självständigt som i team.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget