Sjuksköterska till geriatrikuppdrag i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Är du sjuksköterska och vill jobba på olika geriatrikavdelningar i Stockholm? Då har vi uppdrag till dig! Vi har idag uppdrag på flera geriatrikavdelningar i både norra och södra Stockholm. Arbetstiderna är vardag och helg, dag, kväll och nätter. Vi är alla olika så även om du endast är intresserad av nätter eller dagpass så är du varmt välkommen in med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter så kommer du att behandla och vårda äldre människor för att förebygga och lindra åldersrelaterade sjukdomar. Det är viktigt att du trivs och är trygg i din yrkesroll, och tycker om att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård för dina patienter.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 725-98 22 02

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 maj

Om företaget