Sjuksköterska till Gastromedicin i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska till en gastromedicinsk avdelning i södra Stockholm.
Uppdraget sträcker sig från omgående och året ut och gäller dag, kväll och natt.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med patienter med mag- och tarmsjukdomar och leversjukdomar. Du kommer jobba i ett team med läkare, undersköterskor, kuratorer, dietister, sjukgymnaster och arbetsterapeuter.
Viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att behålla fokus även när arbetstempot är högt.
I dina arbetsuppgifter så behandlar du patienter med kirurgiska och medicinska diagnoser i mag- tarmkanalen, levern, gallvägarna och bukspottkörteln samt patienter med traumaskador.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Du bör ha vana av akutsjukvård och gärna erfarenhet av gastromedicin. Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel.
Bra svenska i både tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 073-301 88 68

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget