Sjuksköterska till Försvarshälsan, Berga

Försvarsmakten · Övrigt · 9 nov

Om jobbet

Försvarshälsan Berga söker Sjuksköterska med vidareutbildning

Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet. Försvarshälsan vid Haninge Garnison ingår i Region Mälardalen tillsammans med mottagningar i Enköping, Uppsala, Kungsängen och Stockholm. Försvarshälsan ansvarar för hälso- och sjukvård för rekryter och kadetter samt företagshälsovård för anställd personal inom Försvarsmakten.

Vid Haninge Garnison finns bland annat första Amfibieregementet och fjärde Sjöstridsflottiljen:
Amfibieregementet verkar där vatten möter land. Förbandets kustjägare och amfibiesoldater har med olika vapensystem förmågan att ta och utöva kontroll över kustområden. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt.
Fjärde sjöstridsflottiljen är ett insatsförband med en verksamhet som är inriktad mot att vidmakthålla och utveckla förmågan till väpnad sjöstrid. Flottiljens ledningsstab, tio fartyg och röjdykardivision på västkusten utbildar och upprätthåller beredskap för att genomföra insatser, både nationellt och internationellt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som sjuksköterska vid Försvarshälsan är arbetsuppgifterna mycket varierande. På mottagningen bedrivs sjukvård för rekryter och kadetter. Det innebär bl.a medicinsk bedömning och provtagning. Du deltar i mottagningens företagshälsovårdsarbete med vaccinationer, telefonrådgivning, arbetsrelaterad sjukvård och lagstadgade hälsoundersökningar för anställd personal.

Utanför mottagningen utförs arbetet, i nära kontakt med kunderna och som ett stöd i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Vidare förekommer utbildningsuppdrag med olika inriktning gentemot rekryter. Därutöver förekommer tjänstgöring vid olika typer av militära övningar såväl på land som till sjöss, för att självständigt upprätthålla sjukvårdsberedskap vid militär övningsverksamhet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialist-/vidareutbildning.

Minst fem års klinisk yrkeserfarenhet.

B-körkort.

Meriterande

Utbildning och erfarenhet av prehospitalt omhändertagande.

Erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten.

Personliga egenskaper
Du har egen drivkraft och är kundorienterad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team med övriga professioner. Du har också god fysisk hälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetstid: Heltid 100 %. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Placering: Berga, men verksamhet kan delvis förläggas på annan ort. Tjänstgöring vid andra förband och på kvällar och helger förekommer vid behov.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Anki Lansén , Leg. Sjuksköterska, Försvarshälsan Berga, 070-639 17 55
Ulla Striby, Företagsköterska, Försvarshälsan Berga, 070-360 36 54
Marcus Westin Platschef, Försvarshälsan Berga, 0709-64 80 85

Facklig kontakt
SACO Björn Westerdahl
SEKO Claes Hallin
Försvarsförbundet, Johan Strömberg
OFR/O, Johan Hamlin tfn: 08-584 540 00 (växel)

Välkommen med din ansökan senast 2016-11-09
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget


Hitta hit

Visa var