Sjuksköterska till Barnakutvårdsavdelning i södra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi en sjuksköterska till ett uppdrag på barnakutvårdsavdelningen i södra Stockholm. Avdelningen vårdar barn mellan 0-18 år som är i behov av omhändertagande eller observation efter att de är färdigbehandlade på akuten. Avdelningen har även högspecialiserad vård, till exempel cystisk fibros och även en liten del elektiv kirurgi, till exempel PEG.
Avdelningen har 18 vårdplatser.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en barnakutvårdsavdelning.
Som sjuksköterska på en barnakutvårdsavdelning kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en barnakutmottagning såsom triagering till rätt vårdnivå, omhändertagande och behandling av akut sjuka barn.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och erfarenhet av att jobba med barn.
Det är viktigt att du har ett genuint intresse för barnsjukvården.
Erfarenhet av Take Care är en fördel men inget krav.
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget