Barnvan sjuksköterska till olika barnavdelningar i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Är du sjuksköterska med vana av att jobba med barn, nu söker vi dig som vill gå kortare eller längre uppdrag på olika barnavdelningar i norra och södra Stockholm. Vi har uppdrag på olika avdelningar med inriktiningar som bland annat neonatal, kirurgi, onkologi och infektion. Tveka inte att höra av dig redan idag för mer information om uppdragen!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att gå på. Som sjuksköterska på en barnavdelning behöver du ha ett gott, empatiskt bemötande och vara lugn och trygg i din yrkesroll. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård för dina patienter med anhöriga.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av att jobba med barn.
Erfarenhet av Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 maj

Om företaget