Sjuksköterska till attraktivt uppdrag inom hemsjukvård i norra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska som vill jobba med hemsjukvård och äldrevård i en tätort norr om Stockholm. Ni kommer under vardagar vara två sjuksköterskor och en per helg. Ni är stationerad centralt i tätorten och åka ut till två äldreboende (demens, korttids, somatik) samt 11 boenden LSS och ansvara för HSL. Uppdragskunden erbjuder gratis parkering för privat bil, och har tjänstebilar som ni använder i tjänsten. Uppdraget passar perfekt för dig som vill jobba extra framförallt vardagar under december månad. Efter inskolning finns möjligheten för dig att ta extrapass även helger och under 2017. Även du som är intresserad av längre uppdrag är välkommen in med din ansökan då vi kan titta på vi har andra uppdrag du kan kombinera med detta.

På vardagar är ni två sjuksköterskor som tillsammans ansvarar för att åka ut till två äldreboenden samt 11 boenden LSS där ni ansvarar för HSL, och på helgen arbetar

Dina arbetsuppgifter

Under dagtid är det omvårdnadspersonal som har delegering för läkemedel, insulin och såromläggning, när undersköterska saknas gör sjuksköterskan detta. Som sjuksköterska ansvarar du för att ge Fragmin/Innohep och Waran. Utöver att åka ut på boendena finns du tillgänglig för vårdpersonalen på telefon.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Din profil

Leg sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav.
Kan du journalsystemet Treserva är detta ett plus men inte ett krav.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget