Sjuksköterska till ASIH-uppdrag i Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet av ASIH eller Onkologi för uppdrag i Stockholm.
Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården.
Vi ser också gärna att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla verksamheten på bästa kunniga och möjliga sätt.
Viktigt att du har ett genuint intresse för människor och att du alltid har patienten och närstående i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med patienter som vårdas i sitt eget hem och behöver avancerade vårdinsatser som annars bara ges inom slutenvården.
Du kommer att ha ordinarie arbetsuppgifter som sjuksköterska i avancerad palliativ hemsjukvård.
Även viktigt att du på bästa möjliga sätt får de närstående att känna sig trygga och delaktiga.
Detta ASIH uppdraget är vårt mål att du skall samverka med patienten,att kunna hjälpa och lindra de symtom som patienten besväras av så att patienterna känner sig trygga och välomhändertagna på bästa möjliga sätt.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet av att jobba inom ASIH eller Onkologi.
Erfarenhet av journalsystemet Take Care är en fördel men inget krav.
Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande.
Bra svenska i tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget